Зендая в официален трейлър на „Еуфория“ сезон 2

Гледаме по HBO България през Януари!

Най-сетне един от култовите сериали на отминалите години се завръща на екран. Премиерната дата бе обявена в кратък тийзър-трейлър, който HBO публикуваха онлайн. Новите осем епизода за сезон 2 се завръщат от 09.01.2022г.

Видеото не разкрива историята на сезона. Виждаме обаче Ру (Зендая), която танцува и пее „Call me irresponsible“ заедно с Франк Синатра. На този фон виждаме бързи сцени от партита, употреба на наркотици… неща, които феновете очакват от сериала. Зендая е гласът зад кадър. Тя разказва, как всичко изглежда постоянно, когато си по-млад. Остарявайки осъзнаваш, че нищо не е такова и във всеки един момент можеш да го изгубиш…

Ще видим завръщащите се Зендая, Хънтър Шафър, Ерик Дейн, Джейкъб Елроди и др. Новопопълненията включват Доминик Файк, Минка Кели и Деметриус Флеони Джуниър.

Сериалът е базиран на едноименна поредица от Израел и проследява съдбата на носителката на Еми Зендая, която заедно с група гимназисти (нейни съученици) се забъркват в дълбоките води на наркотици, секс и насилие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =