Звездни семейства играят благотворително в „Мама готви по-добре” от 27 април по bTV. Средствата ще бъдат дарени на инициативата на УНИЦЕФ и bTV „Заедно от детската градина“.

Горещата семейна игра „Мама готви по-добре” по bTV ще предложи на своите зрители специални празнични издания в дните от 27 април до 6 май. В празничната седмица около Великден едни срещу други в кулинарни дуели ще се изправят емблематични семейни двойки, които имат славата на добри готвачи, както и семействата на основните персонажи в шоуто. Спечелените средства ще бъдат дарени на инициативата на УНИЦЕФ и bTV „Заедно от детската градина“. Нейната цел е подкрепа за създаването на приобщаваща среда в детските градини за децата със специфични нужди и увреждания.

Mama gotvi_Ivan&Andrey

Началото на инициативата ще дадат Иван и Андрей, които ще играят един срещу друг със своите майки – мама Саша и мама Илиана. Двамата бяха и сред лицата, участвали в благотворителния концерт-телетон „Заедно от детската градина”, който bTV излъчи на 28 ноември 2015г. Победителят от техния дуел ще се изправи срещу съпругата на Сано и нейния син – Нели Атанасова и Иво Карамански. Освен тях в празничните издания ще се включат още водещият Александър Сано и мама Настенка, Александър Кадиев и Екатерина Евро, Силвия и Теди Кацарови, фолкпевицата Бони и дъшеря й Михаела, както и Лара Златарева с дъщеря си Бернарда.Mama gotvi_Tedi&Silvia

Правилата на играта в благотворителните издания ще се запазят непроменени.  Коя майка ще запази хладнокръвие при вида на кулинарните умения на своето дете и ще издържи на напрежението в кухнята, какви оценки ще даде съдията Георги Матев и кой отбор ще продължи до финалната надпревара с актив от 300лв. при всяка победа, зрителите на bTV ще могат да проследят в празничните дни около Великден и Гергьовден от 18.00 часа по bTV.

Mama gotvi_Sasho&Kateto

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 − 47 =