Подготовката за най-голямото събитие за косплей, манга, аниме, гейминг, графити, комикси и кино тече на пълни обороти, а звездният състав от гости, който ще видим на живо на 6 и 7 юли в Интер Експо Център, не спира да расте. С голямо удоволствие организаторите приветстват Анна Шафър (Anna Shaffer), позната като Ромилда Вейн от филмите за Хари Потър  и като Трис Мериголд от сериала „The Witcher“ („Вещерът“). Магията от присъствието на Анна ще бъде подсилена и от харизматичния Винсънт Ригън (Vincent Regan) от суперхита на Netflix „Оne Piece“, „300“, „Aquaman and the Lost Kingdom“ и много други. В отбора на Aniventure Comic Con ще видим и Josh Wichard – актьор, гласов дубльор и motion capture изпълнител, най-известен с участието си в играта на годината „Baldur’s Gate 3“ като гласа на Tav 1. По време на събитието ще се запознаем и с Mario Joos, стратега, който стои зад развитието на някои от най-успешните канали в YouTube, като гиганта „MrBeast“ и най-бързо развиващия се профил в платформата с над 15,5 милиона абонати – „Strokes Twins“.

Както стана ясно, пропитата с магия Aнна Шафър ще бъде сред актьорите, с които посетителите на  Aniventure Comic Con 2024 ще могат да се запознаят на живо. Анна придобива широка  популярност с ролята си в поредицата филми за Хари Потър и с превъплъщениeто си в уверената темерианска магьосница, която участва заедно с Хенри Кавил в редица премеждия в популярния фентъзи сериал на Netflix „The Witcher“. Освен с тези емблематични магически роли, Ана ни очарова и с участието си в спинофа на „Dr Who“ – „Class“, както и в известния британски сериал „Hollyoaks“. Очарователната магьосница от Грифиндор ще бъде с нас на 6 юли в специалната Meet & Greetзона на фестивала.

В същата зона  в двата дни на фестивала ще откриете и актьора Винсънт Ригън, който вдъхна живот на култовия образ на вицеадмирал Garp от филмовата адаптация на Netflix „One Piece“. Освен с ролята на закоравелия морски вълк, Винсънт е добре познат и като Atlan от „Aquaman and the Lost Kingdom“, както и историческите епоси „Troy“, „300“ и „Clash of the Titans“. Виждали сме го и в ролята на херцог Хамънд в „Snow White and the Huntsman“. Освен време за снимки и автографи, актьорът ще има собствен панел на главната сцена на фестивала, в който ще разкаже любопитни истории, свързани с безбройните му роли в киното и телевизията.

Изживяването Аniventure Comic Con ще ни срещне и с едно от големите имена в гейминг индустрията – Josh Wichard. Известен с участието си в играта на годината „Baldur’s Gate 3“ като гласът на Tav 1, освен озвучаването, той изпълнява и част от motion capture-а, и режисира няколко от сцените в нея. Josh има над 25 участия в различни игри, включително „Final Fantasy 16“, „Banishers: Ghosts of New Eden“ и „Wuthering Waves“.  Не на последно място, той работи като motion capture изпълнител за сериала „The Last of Us“ и филмите „Barbie“ и „Aquaman 2“. Неговите таланти се простират и в киното, където участва във филма „The Wheels of Heaven“ на Деси Тенекеджиева.

За гейминг феновете събитието е приготвило още едно предизвикателство – „Вкарвай голове с Wicky” ще очаква всеки, който иска да премери сили на EA FC 24! Състезанието ще се проведе на 6 и 7 юли без предварително записване, като всеки участник ще има право на 1 опит. Подробности може да научите в официалния сайт на Аniventure Comic Con.

А за да се допълни разнообразният списък от гости на най-голямото събитие за поп култура у нас, организаторите са поканили и Mario Joos, който стои зад развитието на някои от най-успешните канали в YouTube като гиганта „MrBeast“,  „StrokeTwins“ и „Brave Wilderness“, „Jose Zuniga“ и много други. За да разберете какво има да ви каже гурото на YouTube, не пропускайте Аniventure Comic Con!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 79 = 82