„The Boys“ се подготвят за представянето на „Payback“ в сезон 3.

Втория сезон приключи сюжетната нишка, включваща нацистката-супергерой Стормфронт. Сезон 3 вече е в продукция и той ще подскаже историята на Воут в Америка и как светът на The Boys е стигнал до настоящия момент. Soldier Boy  е нов герой за сериала, който ще бъде огромна част от всичко това.

„Свръхестествено“ приключ своя 15 годишен триумф по екраните. Една от звездите му, Дженсън Акълс ще обедини сили с отговорника за сериала Ерик Крипке в неговата забранена за лица под 21г. телевизионна сатира на Amazon. Дженсън ще се превърне в Soldier Boy. За героя чухме няколко неща в сезон 2, но кой е той всъщност и защо представянето му е толкова значимо?

ВНИМАНИЕ, ТЕКСТА НАДОЛУ ВКЛЮЧВА ВЪЗМОЖНИ СПОЙЛЕРИ ЗА СЕЗОН 2 НА СЕРИАЛА!!!

В комиксите създадени от Гарет Енмис и артистът Дарик Робъртсън, Soldie Boy е пародия на Капитан Америка. Технически той е лидерът на „Paybach“, по-малко известна група от супергерои (по-малко известна от „Седмината“). Тя включва Орелът стрелец, Тек Рицаря, Суато, Crimson Countess и… Стормфронт. Soldier Boy обаче е засенчен от по-силната Стормфронт. Причината е в слабата му воля и мания да стане член на „Седмината“.

„The Boys“ сезон 3 ще гледаме по Amazon през 2021г.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 72