Мина доста време от последните новини по романтичната, гей история „The History of Sound“, където в главните роли ще видим номинирания за Оскар Пол Мескал и носителят на Златен Глобус и Еми,  Джош О’ Конър.

Двамата ще изиграят ролите на влюбени мъже в история, базирана на едноименния роман на Бен Шатък. За първи път чухме за проекта през 2021г.

През 2022г. стана ясно, че поради проблеми с графика на Мескал, снимките няма да започнат тогава. През изминалата 2023 година режисьорът Оливър Ернандес сподели, че вече е в 3 годишна подготовка, но това ще бъде следващия му филм.

През изминалия месец Януари, 2024г., X профилът на „FilmUpdates“ сподели, че снимките най-сетне започват през март.

Лионел (Мескал) и Дейвид (О’Конър) поемат задачата да запишат живота, гласовете и музиката на своите, по време на Първата Световна Война.

В свое интервю от 2021г. Ернанедес споделя пред Variety:

Пол и Джош са едни от най-обещаващите актьори, на своето поколение. Те ще ни дадат изключително дълбоки и изпълнени с душевност изпълнения. Тази любовна история е изключително неочаквана, но трябва да бъде разказана. Тя е едно пътешествие през живота в Америка през 20-ти век, през традициите на нашия фолклор. То ще бъде показано посредством връзката между тези маже, оплетени в историята на звука.

Джош О’Конър вече е играл гей в „God’s Own Country“, а Мескал в „All of us Strangers„.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 − = 77