Спайдър-мен: Няма път към дома“ е в кината и вече всички очи са насочени към актьорите, изиграли героя през изминалите години. След малко проучване, човек може да достигне да много любопитни новини за това, кой, какви пари е получавал за една и съща роля в отделните филми.

Тоби изигра Спайдър-мен в първите три филма, Андрю в следващите два, а Том беше човека-паяк в три самостоятелни филма и няколко общи, от кино вселената на Марвел.

Един от тримата е получил много повече пари от останалите двама!

Том Холанд

2016г. „Първият отмъстител: Войната на героите“.

Първата поява на Том в кино вселената на Марвел бе в този филм. За него той е прибрал $250 хил.

2017г. „Спайдър-мен: Завръщане у дома“

Основната му заплата тук е била $500 хил., но към нея той е получил бонус, заради успешния боксофис на филма и общата сума, която актьорът е прибрал, се е покачила до $1,5 млн.

2019г. „Спайдър-мен: Далеч от дома“

За този филм Том е прибрал $4 млн.

Заплатата му за „Спайдър-мен: Няма път към дома“ към този момент НЕ Е потвърдена.

Андрю Гарфилд

2012г. „Невероятният Спайдър-мен“ 

Когато бе обявен, че ще бъде следващия актьор в ролята на героя още през 2010г., стана ясно и какво ще получи той за ролята- $500 хил.

2014г. „Невероятният Спайдър-мен 2“

По време на обявяването на първия му филм, бе обявено и друго. Андрю ще получи $1 млн. за втория и $2 млн. за третия филм от поредицата. Втория филм се случи, но трети така и нямаше. Дали е получил бонус върху основната заплата за втория филм, не е ясно.

Тоби Магуайър

2002г.“Спайдър-мен“

За първия си филм в ролята на героя, Тоби е получил $4 млн.

2004г. „Спайдър-мен 2“

За втория филм, актьорът е получил ОГРОМНО увеличение на заплатата си и тя достига $17,5 млн., което не включва допълнителен бонус от 5% от боксофиса на филма.

2007г. „Спайдър-мен 3“

Актьорът е прибрал $15 млн. за третото си появяване, като основна заплата. Този път е договорил по-голям % от боксофиса за себе си- 7,5%!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

51 − 48 =