cnЛятото по Cartoon Network започва със страхотни премиери. Поредицата „Пълна Драмарама“ се завръща от 28 юни с нови забавни игри през втория си сезон. Стартира втори сезон и на приключенията на Аксел и супер-играчките в поредицата Power Players. Очакват ни и филми със Скуби-Ду, с Том и Джери, както и с любимите ни мечоци в „Ние, мечоците: Филмът“.

„Пълна Драмарама“
От 28 юни до 3 юли от 10.55 ч.

Поредицата отново представя познатите ни любими герои, като например обичният Оуен и сериозната Кортни. Но този път ги превръща от тийнейджъри в малки деца. Въпреки че по размери те са миниатюрни, техните характери са като на тийнейджъри.

И така, независимо дали ползват Uber, за да прекарат почивен ден в стил Ферис Бюлър или пък плашат нов учител, нашите любими герои са готови да катерят стени, да хакват училищни компютри и какво ли още не. Все пак, те са дошли да играят и нищо няма да ги спре.

Power Players
От 14 юни – всеки ден от 10.00 ч.

Power Players са екип от уникални играчки. Маско, Слобот, Варварина, Галилео и Сержант Щурм един ден оживяват и биват открити от 9-годишния Аксел, който случайно се озовава в тайното мазе на своя чичо – изобретатаел. Гледай и виж какво ще се случи – те отдавна не са ходили на мисия и забавлението е гарантирано.

Когато силна умора наляга героите, те трябва да вземат нещата в свои ръце и решават да отидат в щаба на Бесния. Една от идеите им е да организират голямо музикално състезание. Галилео и Сержант Щурм ще се изправят един срещу друг в надпреварата, но това няма да е обикновено съревнование. Поркопънк ще се присъедини към музикалната битка и ще увеличи залозите. Бесния ще намери начин да отнеме суперсилите на групата от Power Players. Дали ще могат Аксел и приятелите му да се справят без тях? Също така, ще трябва да разберат какво стои зад необичайното поведение на чичо Андрю и да помогнат на Слобот да се превърне в робот-куче.

BoomerangУайли Койота, Бъгс Бъни, Дафи Дък, Порки Пиг, Туити и Силвестър – кой ли не познава тези емблематични герои? Сега, те се завръщат по Boomerang в новата поредица «Шантави рисунки-мисунки». През юни каналът ще излъчи и следващите мисии на смелата група от „Кралски щит“, както и поредица от мистерии с участието на тийнейджърите детективи и техния лаещ приятел – Скуби-Ду.

„Шантави рисунки-мисунки“
От 7 юни – всеки ден от 14.00 ч.

„К‘во става, шефе?“ – ще попита Бъгс Бъни, а пък Туити ще каже „Мисуя, че видях котка“, докато ловко надхитрява Силвестър. Любимите герои от екипа на Looney Tunes се завръщат в премиерата на поредицата „Шантави рисунки-мисунки“. Порки Пиг и Дафи Дък ще тръгнат на обиколка в джунглата, възседнали гигантски слон. Те търсят изгубен храм – легендата разказва, че там има огромно съкровище, но Дафи и Порки трябва да платят с … билет за паркиране. Скритото богатство ще им помогне да решат проблема. Единствената уловка е, че храмът може би е прокълнат. Бъгс ще намери красив замък и ще реши да разпусне в него. Там го очакват телевизор и множество забавления, но той все още не знае, че замъкът е обитаван от зъл учен. Туити и собственичката му планират да изпекат кексчета, но когато яйцата свършват и дамата отива в магазина, Силвестър решава, че това е чудесна възможност да си хване канарче.

„Кралски щит“
От 14 юни – всеки ден от 19.00 ч.

Животинското царство има своите защитници: това са петимата смели воини, които съставляват спасителната група „Кралски щит“. Заедно, те са в състояние да се изправят срещу най-различни противници, защото всеки от тях има специални умения. Смелият вълк Лука е водачът. Дивото коте Джабари е страхотен в шофирането. Ти Джей е много наблюдателен и отлично преценява трудните ситуации. Благодарение на изключително мъдрата горила Дилайла, „Кралски щит” винаги разполага с внимателно разработени планове за действие. Полярният мечок Норвин е супер силен, а Спрокет може да създаде модерни устройства, достойни за герои като тях.

В новите епизоди, героите ще се изправят срещу Макс Децибела, който пък бива отвлечен. Той ще започне да безпокои своите спътници, като пуска силна музика – което се оказва доста опасно. Групата също ще пътува до царството на Джабари, за да види известната златна статуя.

Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“
От 28 юни – всеки ден от 10.00 ч.

Тези детективи не носят дълги наметала и кафяви шапки – но са толкова умни и способни, колкото и най-добрите в бранша. Фред, Дафни, Велма, Шаги и лаещият им приятел Скуби-Ду не могат да се оплачат от липса на приключения. През юни те ще търсят духове по Boomerang, както в епизодите от поредицата “Спокойно, Скуби-Ду!”, така и в пълнометражни филми за Скуби. На Хелоуин тийнейджърският екип ще помогне на Фред да преодолее детския си страх от вещици. Отначало са убедени, че той няма да успее да разгадае тази мистерия, но с помощта на приятелите му всичко е възможно. Екипът посещава и Япония, където решават да се справят с чудовище от стара легенда. В една от историите се поява огромен рак със страшни пипала, който героите трябва да преборят. В същото време Дафни случайно се превръща в интернет звезда. Гледай и виж какво ще се случи!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

29 − 19 =