„Живите мъртви“ сезон последен- премиерна дата, тийзър и коментари

Отговорника за цялата вселена "Живите мъртви", Скот Гимпъл и Анджела Канг , грижеща се за сериала "Живите мъртви", коментираха предстоящия финал

Премиерата на последния сезон на „Живите мъртви“ е 23.08.2021г. от 23:00 часа по телевизия Fox , България.

Заедно с обявяването на тази новина, AMC пуснаха и пореден тийзър за предстоящия епилог на зомби-драмата (гледай в плеъра по-горе). В него се казва:

Ако не си заплаха, значи няма за какво да се притесняваш.

След финала на удължения сезон 10, ще минат едва няколко месеца, докато започнем с 11. Той ще включва 24 епизода. През Август ще започнем с първите 8, а останалите 16 ще бъдат насрочени за по-късно.

В свой коментар за предстоящото, отговорничката за сериала Анджела Канг, сподели:

Излизаме от допълнителните епизоди за сезон 10, които се фокусираха върху по-малки истории, задвижвани от героите. Ще започнем сезон 11 по-грандиозно от когато и да било. Летвата ще бъде изключително висока, ще видим още зомбита, много екшън, интригуващи истории, съвсем нови локации и нашите герои, заедно на едно място. Те ще се опитат да построят отново онова, което Шептящите им отнеха.

Отговорника за цялата вселена на „Живите мъртви“, Скот Гимпъл, добави:

Последната глава от поредицата започва с 8 натъпкани с екшън епизода. Те ще включват мащаб и размах, какъвто феновете са свикнали да очакват от вселената на „Живите мъртви“. Най-добрата новина е, че запалянковците няма да чакат дълго за всичко това! Започваме още през лятото.

В продължение на 12 последователни години, сериала е номер 1 сред кабелните телевизии сред зрителите 25-34г. за периода- премиерен ден + 3!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =