Животът на Единадесет се сгромолясва в „Stranger things“ сезон 4

В слънчева Калифорния, животът за едно младо мимиче не винаги е толкова слънчев....

Netflix публикуваха ново видео,в което ставаме свидетели на животът на Единадесет (Майли Боби Браун) , Уил, Джонатан и Джойс в Калифорния.

Г-жа Байърс премести семейството си (включително Единадесет) в Калифорния, за да избягат ужасите на Хокинс. Намираме се в 1986г. Единадесет не е „популярното маце“. Тя брои дните до края на учебната година и пише писмо на Майк, оплаквайки му се от насилници. Те я плюят по лицето по време на часовете в училище. Пролетната ваканция е пред тях, за нейна радост.

За съжаление, за Единадесет предстоят много сериозни неща. Джойс получава руска кукла по пощата. Силно верояно е, това да сочи местонахождението на Хопър (Дейвид Харбър). В къщата им нахлуват странни, правителствени служители. Мистерията нямаше как да е пълна без добрият, стар Мъри (Брет Гелман).

Виждаме и Едуардо Франко в ролята на Argyle, новия най-добър приятел на Джонатан. Той е разносвач на пици за Surfer Boy Pizza и във видеото го виждаме вцепенен в камионетката…

Netflix показаха още и видеи, в което станаха ясни имената на епизодите от сезон 4. Това са:  „The Hellfire Club,“ „Vecna’s Curse,“ „The Monster and the Superhero,“ „Dear Billy,“ „The Nina Project,“ „The Dive,“ „The Massacre at Hawkins Lab,“ „Papa,“ и „The Piggyback.“

Премиерата е насрочена за лятото на 2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

29 − 23 =