„Живите мъртви“ сезон 11 с първи тийзър-трейлър

Гледаме през Август по Fox България

„Живите мъртви“ показаха първи трейлър зад кулисите от своя последен, единадесети сезон.

Видеото се появи първо в Instagram профила на поредицата, след което обиколи всичките им социално профили. В него виждаме няколко от любимите герои, включително Юджин, Езекил, Принцесата, както и нови герои, с които тепърва ще се запознаваме. Видеото е озаглавено „In production“.

Сезон 11 ще адаптира комиксите от #175 до последното издание #193. Ще се срещнем с колонията The Commonwealth. Техни войници можем да видим във видеото по-горе,. Очаква се шантавата Принцеса да изиграе жизнено важна роля във финалния сезон.

Ще се запознаем с Мерсер, лидерът на армията на The Commonwealth. Маги ще се завърне в главна роля за новия сезон. Гледаме още Джефри Дийн Морган, Норман Рийдъс, Мелиса Бакбрайт и все по-упорито спекулираното завръщане на Андрю Линкълн в ролята на Рик Граймс.

Снимките на сезон 11 започнаха през февруари. Новите 24 епизода от сезона ще се развиват в продължение на 2 години. Въпреки, че сериала ще проследи финалната основна арка от комиксите, много неясно е всъщност какъв финал ни очаква. Премиерата на последния сезон 11 е насрочена за 23.08.2021г. от 23:00 часа по телевизия Fox България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 1