„Живите мъртви“ сезон 11 с ново видео IN PRODUCTION- Маги редом до Нийгън!!!

Той премаза главата на бащата на детето и, пред собствените и очи!

Враговете Маги и Нийгън споделят общо пространство в това ново видео зад кулисите от последния сезон на „Живите мъртви“. Керъл пощади живота му зад решетките срещу това, той да убие Алфа и да приключи войната с Шептящите. След всичко, което преживя- Маги се завърна в Александрия, където ще отгледа сина си Хършил редом до новия им съсед- Нийгън.

В това ново, кратко видео, от премиерата на сезон 11 виждаме Маги и Нийгън, Дарил и кучето под земята. Тази сценография вече бе подсказана в първия официален кадър от предстоящия сезон, който cineboom ви показа не отдавна. Премиерата ще бъде на 23.08.2021г. от 23:00 часа по телевизия Fox България.

Ще има много напрежение между Маги и Нийгън, но както Скот Гимпъл вече потвърди- нейната история няма да се фокусира единствено върху вендетата и срещу него!

В продължение на 6 години нея я нямаше и тя е правила неверояни неща. Някога Маги слушаше баща и и не беше сигурна дали зомбитата са болни или мъртви. Героинята се преъврна в лидер на общност и успя да я стабилизира. Преведе ги през много трудни времена. През цялото време, сякаш бе родена за това. Да бъде лидер е огромна част от историята и. Дори майчинството не е нещо, което ще е определящо за Маги през сезон 11. Ролята и на лидер в този пост-апокалиптичен свят е фокуса на всичко около нея. И нека не забравяме, Нийгън зарови миналото си във финалните моменти от епизода „Here’s Negan“.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 7 =