„Живите мъртви“ сезон 11- премиерa за България, тази вечер по FOX

Тази вечер от 22:55 часа само по FOX

„След шестте допълнителни епизода от сезон 10, които се фокусираха върху по-малки истории, посветени на персонажите, сме изключително развълнувани да покажем сезон 11, който ще е по-мащабен от всякога“, споделя Анджела Канг, шоурънър и изпълнителен продуцент на „Живите мъртви“. „Залогът ще бъде голям – ще видим повече зомбита, тонове екшън, интригуващи нови истории, невиждани досега локации и нашите групи заедно в една общност за първи път, опитвайки се да възстановят това, което Шептящите им отнеха.“

Последната глава от епичната история на „Живите мъртви“ ще започне с 8 епизода, наситени с много екшън и представящи обхвата и мащаба, които феновете на поредицата очакват от вселената на „Живите мъртви“. Развълнуван съм да споделя, че на феновете няма да им се наложи да чакат дълго за невероятните нови епизоди, които ще бъдат излъчени премиерно това лято.“ добавя Скот М. Гимпъл, директор по съдържанието на „Живите мъртви“.

В предишния сезон на „Живите мъртви“ нашите оцелели се сблъскаха с демони от миналото и се изправиха пред нови заплахи. Приятелства и връзки бяха застрашени от нарастващите щети от апокалипсиса.

Lauren Cohan as Maggie, Norman Reedus as Daryl Dixon, Jeffrey Dean Morgan as Negan, Seth Gilliam as Gabriel, Callan McAuliffe as Alden, Glenn Stanton as Frost, Marcus Lewis as Duncan- The Walking Dead _ Season 11 – Photo Credit: Josh Stringer/AMC

Александрия е сериозно компрометирана. Останало е само бледо подобие на този дом и убежище, след касапницата и разрухата, нанесени от Шептящите. Сега всички, които живеят в Александрия, се борят да я реформират и да изхранят нарастващия брой жители. Сред тях са оцелелите от падането на Кралството и изгарянето на Хилтоп, както и Маги и новата ѝ група. В Александрия има повече хора, отколкото убежището може да изхрани и защити. Положението е много тежко, заради нарастващото напрежение, породено от минали събития. Между опустошените стени, желанието за самосъхранение заплашително расте и се надига на повърхността.

Оцелелите трябва да осигурят повече храна, докато се опитват да възстановят Александрия, преди тя да се е разпаднала като безброй други общности, през които са преминавали през годините. Но откъде и как? По-изнервени, измъчени и гладни от всякога, те трябва да намерят дълбоко в себе си силата и устрема да защитят живота на децата си, дори това да означава да загубят своя собствен.

Междувременно, без оцелелите в Александрия да подозират, Юджийн, Езекиел, Юмико и Принцесата все още са в плен на мистериозни войници, членове на мащабна и потайна групировка.

Базиран на поредицата комикси написани от Робът Къркман и публикувани от Image Comics, „Живите мъртви“ е продуциран от AMC Studios, а изпълнителни продуценти са Гимпъл, Канг, Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейв Алпърт, Грег Никотеро, Джоузеф Инкапрера и  Денис Хът.

Живите мъртви, сезон 11

Премиера: 23 август от 22:55 ч.

Излъчване: Всеки понеделник от 22:55 ч.

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Драма 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 − = 56