Звездата от „Дързост и красота“ и „Съседка за секс“ Джейкъб Йънг е най-новия член на актьорския ансамбъл на „Живите мъртви“, който се присъединява в сезон 11. Той ще играе ролята на Дийвър, който няма първообраз в комикса. Дали?! Детайли за ролята му все още не са ясни.

Той се присъединява към Майкъл Шоу („Отмъстителите: Война без край“) в ролята на Мерсер, командирът (в червена броня) на Commonwealth и Марго Бингам (Bordwalk Empire), която ще изиграе ролята на Стефани от Commonwealth. Актрисата ще се появи на живо за първи път. В сезон 10 тя участваше само като глас, с който Юджин комуникира през радиото.

Възможно е Дийвър да бъде войник от Commonwealth, но може и да е фалшиво име. В изминалите сезони актьорът Джефри Дийн Морган се явява на кастинг за ролята на Орин, която в последствие той печели и се оказва Нийгън. Актьорът Хуан Хавиер Карденас се явява на кастинг за ролята на Анджело, който в последствие се оказва Данте.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jacob Young (@jacob_w_young)

Силно вероятно е историята на актьора в сапунени сериали да му даде ролята на Себастиан Милтън, синът на губернатора Памела Милтън, която е  част от елита на Commonwealth. Памела играе ключова роля във финалната поредица от комикси, което би обяснило тайнствеността около ролята на Йънг.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

64 + = 65