„Pope marked you.“

Това е причината, поради която The Reapers преследват Маги и нейната група в сезон 11. Официално стана ясно, че актьорът Ричи Костър влиза в ролята на лидерът на новата група злодеи. Името на героят му бе споменато за първи път в удължения сезон 10. В епизода „Home Sweet Home“ снайперист убива приятелите на Маги (The Wardens) и млъква, когато тя се опитва да говори с него.

Нищо не сме ви направили!- изкрещя Маги

Pope marked you!- отговори убиеца, преди да се самовзриви с граната!

Кой е Pope  в „Живите мъртви“? Той няма първообраз в комиксите. Част е от нова история и група от нови злодеи, които ще тормозят героите ни в сезон 11.

Ще разкрием много за тях с времето. Искахме да задържим мистерията около групата. Кой е Pope и какво означава да си маркиран от него? Искахме да има мистика около The Reapers. Смятам, че тя е част от стила им- те действат в сенките. Като група, те определено имат много военен опит. Един от The Reapers ще свали маската си и ще се окаже, че е вече познат герой, за зрителите. Друг от тях, който все още не сме виждали е Pope.  – сподели Анджела Канг

Вижте го в първи кадър, разкрит от телевизия AMC, тук:

По време на San Diego Comic-Con 2021, Анджела Канг разказа още за The Reapers:

Те са изключително способни. И не защото са се научили с времето. Те са били обучени и способни още преди апокалипсиса. Всеки един от тях е изключително брутален и организиран войн. The Reapers са хора-убийци. Изключително опасен враг, срещу когото да се изправиш. Те не се интересувта от бройката на опонентите им. Изключително прецизни са и това ги превръща в герои, с които нашите хора не са се сблъсквали.

„Живите мъртви“ сезон 11, епизод 1 е вече достъпен по AMC +, а телевизионната му премиера за България е насрочена за 23.08.2021г. от 23:00 часа по телевизия Фокс България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =