Епичен втори трейлър за „Lord of the Rings: The Rings of Power“

Галадриел е във фокуса на събитията тук

Вчера (14.07.2022г.) бе Amazon Prime Day. Логично- дебютира и най-новия, пълен трейлър от предстоящата им поредица „Lord of the Rings: The Rings of Power“. Осемте епизода на първия сезон се развиват много преди събитията във „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“. Тук ще видим възходът към абсолютното господство на Саурон и изковаването на Единствения пръстен.

Събитията в трейлъра са много. Виждаме нови и познати лица. Виждаме много от Средната земя, включително кралството на елфите. Виждаме много от кралството на джуджетата и Казад-Дум. Виждаме първи кадри от Нуменор- великото, островно кралство. Виждаме и Максим Балдри, в ролята на малкия Исилдур.

Може да сме виждали елфи и да знаем как изглеждат. Може да сме виждали джуджета и да знаем как изглеждат и те и кралството им. Но никога не сме виждали до сега Нуменор.

Lord of the Rings, Amazon
Cynthia Addai Robinson with the army

Очакват ни герои, чиито имена отекват във „Властелинът на пръстените“, а някои от тях дори играят огромни роли в бъдещите събития. Тук са Галадриел и Елронд, Гил-Галад, Арондир, Принц Дурин 4-ти и Дурин 3-ти, както и Диса. Ще видим и предците на хобитите.

Премиерата на „Lord of the Rings: The Rings of power“ е на 02.09.2022г. по Amazon Prime Video.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

93 − 88 =