Могъщият тандем Емили Блънт и Джон Кразински търсят финансови компенсации от Paramount Pictures. Причината? Премиерният им филм „Нито звук 2“ попада под ударите на новата сделка на студиото за едва 45 дни кино показ, след който филмът дебютира за стриймване по собствената им платформа Paramount +!

Според доклад на Bloombers сочи, че и двамата актьори (Кразински е сценарист и режисьор на новия филм) имат договори, с които получават компенсации на базата на боксофис представянето на филма. Сега това се минимализира от решението на Paramount да задържат филма ексклузивно на екран за едва 45 дни. Огромна част от кината все още ще работят с ограничен капацитет при премиерата…

Доклада гласи:

Звездите са притеснени, че много фенове е възможно да изчакат и да стримват филма от вкъщи. Това ще намали значително представянето в боксофиса. Оригиналния филм направи над $341 млн. в световния боксофис през 2018г. Представители на двойката, както и други продуценти (включително самият Майкъл Бей) са поискали компенсации от Paramount. Дискусии се водят дори в този момент, въпреки че студиото продължава да отхвърля всички ищци.

Официалната премиерна дата бе насрочена за 20.03.2020г. Пандемията предизвика Paramount да я отложи за 04.09.2020г. След това за 23.04.2021г. След това за 17.09.2021г. След това обратно за 28.05.2021г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

80 − = 76