„Елит“ сезон 6 със секси, първи трейлър

Премиерата е след месец по Netflix

Култовата поредица на Netflix се завръща със своя шести сезон. Стийминг гигантът разкри премиерната дата, кой се завръща и показа първо, изпепеляващо видео.

ВНИМАНИЕ СПОЙЛЕРИ ЗА СЕЗОН 5!!!!

Видеото включва познатите герои, които феновете обичат. Те се събират по двойки и се впускат в любовна игра и мръсотийки.

Патрик и Иван в сцена от „Елит“ сезон 6

Видеото показва кои са актьорите, които ще видим отново в предстоящия сезон. Андре Ламолия в ролята на Иван, Валентина Зенере в ролята на Исадора, Арла Диаз в ролята на Ари, Марина Кариди в ролята на менсиа, Адам Ноуроу в ролята на Билал и Ману Риос в ролята на Патрик.

Новите лица, които се присъединяват към тях са Андер Пуйг, Кармен Аруфат, Алваро де Хуана, ана Бокеса и Алекс Пастрана. Омар Аюсо (Омар), Клаудиа Салас (Ребека) и Джорджина Аморос (Кайетана) напускат поредицата.

Итзан Ескамиля няма да се завърне в ролята на Самуел, което е очаквано. Все пак умря в миналия сезон.

След смъртта на Самуел „Las Encinas“ се опитват да покрият катастрофите от миналото. В класните стаи редовно царуват расизъм, сексизъм, домашно насилие, ЛГБТКИ+ – фобия и много други. Ако онези, които ръководят престижното училище не се захванат с разрешаването на тези проблеми, учениците ще го направят.

Премиерата на „Елит“ сезон 6 е насрочена за 18.11.2022г. по Netflix.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =