Напълно възможно е Ева Мендес да приключи почти десетилетито на тишина в кариерата и. Има обаче условие. Проектите и трябва да отговарят на новите и стандарти- ориентирани към семейството и.

Във вторник (10.05.2022г.) тя бе гост на шоуто „The View“. С модератора Упи Голдбърг, тя говори открито за опциите да се завърне към актьорството. Последните най-силни филми с нейно участие бяха „Хитч“ и поредицата „Бързи и яростни“. Ева обаче изрази притесненията си- като майка, тя трябва да бъде изключително внимателна към ролите, които ще поеме, след своето завръщане.

Имам много кратък списък с неща, които бих направила сега, когато съм майка на четири деца. Имам предвид, че бих участвала в забавен проект. Определено не бих снимала насилие или сексуалност. Нещата, които бих, са малко. – сподели Мендес

В разговора стана ясно, че ако отговаря на изискванията и, Мендес би се завърнала дори за някой специален проект. Упи Голдбърг я покани за гост водещ в „The View“ в някое бъдещо издание.

Ева Мендес в кадър от „Бързи и яростни 2“

Мендес продължава да работи, въпреки паузата, която си е дала от Холивуд. Тя работи в областта на модата и продуктите за красота. Ева не се е снимала в голям филм или телевизионна продукция от 2014г. Тогава тя бе част от „The Lost River“ с участието на Райън Гослинг.

Физически може и да не се е появявала, но през 2021г. тя дава гласа си за млад, йога инструктор в епизод от анимационната поредица на ABC Kids „Bluey“.

 

През 2020г. тя изрази интерес да се завърне и да направи продължение на романтичната комедия от 2005г. „Хитч“, където бе партньорка на Уил Смит.

Знаете ли какво? Време е за „Хитч“2. Хайде да го направим Уил!- сподели Мендес пред Entertainment Tonight, тогава

Дали още е на същото мнение?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 7 = 14