Подготвят ли 20th Century Studios ново продължение на Дяволът носи Прада, с Мерил Стрийп? През 2006г. тя изигра ролята на главния редактор на модното списание Runway, Миранда Присли. Тя се завръща, само че сега ще и се наложи да се изправи срещу реалностите на един свят , в който списанията са отживелица…

Сценаристът Алин Макена получи номинация за Награда на Американските Сценаристи за работата си по първия филм, който бе базиран на роман от 2003г. Алин се завръща за продължението. Продуцента Уенди Финермън ще се заеме и с новия филм.

Не е ясно дали историята ще бъде адаптация на „Отмъщението носи Прада: Дяволът се завръща“ от 2013г. Историята там се развива десетилетие по- късно. Анди е напуснала работата, за която милион момичета биха умрели. Предстои и сватба, но не пропуска да обедини сили с биващия си враг номер едно- Емили. Двете ще pравят списание за булки, озаглавено „The Plunge“. Мерил Стрийп се завръща!

Оригиналния филм срещу бюджет от $35 млн. донесе над $326 млн. от световния боксофис. Спечели Златен Глобус на Мерил Стрийп за най-добра актриса в комедия, както и номинация за Оскар. Новото продължение на Дяволът носи Прада ще ни даде отново Мерил Стрийп в ролята на любимия злодей Миранда Прийсли.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 9