В началото на Ноември 2021г. Вин Дизел публично помоли Дуейн Джонсън да се завърне за „Бързи и яростни 10“ (справка CINEBOOM).  Сега Скалата публично отказа поканата. Допълнително към това в коментара си той закопа Дизел, че е отправил молбата публично. Двамата имат сериозна кавга от времето на „Бързи и яростни 8“ през 2017г. Джонсън напусна основната поредица и стартира свой spin-off „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. В свое интервю пред CNN , което отрази цялата му кариера през 2021г., Дуейн окончателно затвори страницата, за свое завръщане в „Бързи и яростни 10“.

Казах му директно, че няма да се върна към поредицата. Бях внимателен и сърдечен с думите си. Казах му, че винаги ще подкрепям екипа и актьорите и ще стискам палци на поредицата, да бъде успешна. Въпреки това, няма начин да се завърна. Скорошните му постове в социалните мрежи са пример, за неговата манипулативност. Не ми хареса, че споменава децата си, както и смъртта на Пол Уокър. Остави ги вън от това. Преди месеци говорихме и всичко бе изяснено.

Въпреки всичко, Джонсън не е приключил с целия франчайз. Той пожела на бившите си колеги и членове на екипа всичко най-добро, в довеждането на историята им към нейния край.

Целта ми бе да приключа невероятното ми приключение с тази поредица с благодарност и в топлота. Лошо стечение на обстоятелствата е, че този диалог размъти водите. Въпреки това съм убеден в способността на „Бързи и яростни, да радва феновете. Желая на бившите ми колеги и екип много късмет и успех в следващата глава от сагата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

59 − 55 =