Central-Intelligence-Movie1

central-intelligence-trailer-videoВ „Агент и ½“ Джонсън е ЦРУ агент, някога жестоко подиграван в училище, който се прибира в родното си място за годишнината от завършването на гимназията. Там среща някога голямата работа на гимназията – в ролята Кевин Харт, който е пораснал да бъде счетоводител и на когото липсват славните тинейджърски години.

11351620_860064200709050_928414916_n

Джонсън го „вербува“ за топ секретна мисия и още преди влюбеният в числата Харт да се усети, вече е въвлечен в света на международния шпионаж, в който престрелките се редуват с предателства и обратното. А смъртта ги дебне от повече места, отколкото може да преброи.

В „Агент и ½“ участват още номинираната за награда „Оскар“ Ейми Райън, Арън Пол и Даниел Николет. Режисьор е Роусън Маршал Търбър, а сценарият е дело на Айк Баринхолц & Дейвид Стасен и Роусън Маршал Търбър.

central-intelligence
„АГЕНТ И 1/2“ е с премиера 17 юни 2016г.

Освен „Агент и ½“ в момента Дуейн Джонсън снима активно заедно със Зак Ефрон филма „Спасители на плажа“, който предстои да излезе на екран през 2017, както и дава гласа си за новата анимация на Дисни „Ваяна“ с премиера на 25 ноември т.г. Кевин Харт озвучава невротичния заек-социопат в сигурния анимационен хит на Universal – „Сами вкъщи“, който тръгва по кината на 5 август.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 8 = 1