Новият драматичен сериал на HBO Невъзможните ще дебютира този април в стрийминг платформата HBO GO и HBO Max в Европа и в Щатите. Невъзможните е епична научно-фантастична драма за група жени от Викторианскaта епоха, които се оказват с необичайни способности, безмилостни врагове и мисия, която може да промени хода на световните събития. Наричани ‚докоснатите‘ тези дами се опитват да отстояват правата на неоправданите и да защитава тези, които са като тях. Главните роли са поверени на Лаура Донъли (Толкин, Британия, Друговремец) и Ан Скели (Викинги, Смърт и славеи), съответно като Амалия Тру, мистериозна вдовица с бойни умения и Пенънс Адеър, блестящ млад изобретател.

Действието на сериала се развива в шест епизода, а създателите му обясняват избора на заглавието с описание на силите и странността на героите, която произтича от тях – те са хора, които не е трябвало да съществуват по силата на логиката, те са неестествени и това ги прави в очите на другите невъзможни.

Невъзможните е създаден и реализиран от Джос Уидън (Бъфи: убийцата на вампири, Отмъстителите), който обяви, че излиза от поредицата през ноември 2020 г., като се позова на желание да се съсредоточи върху личния си живот и невъзможност да отговори на физическите предизвикателства на създаването на голямо шоу сред пандемия. Филипа Гослет (Мария Магдалена от 2017 г.), която до момента бе изпълнителен продуцент, поема неговата роля в екипа на сериала.

Следвайте новосъздадените профили в Instagram @nevershbo и Facebook за ексклузивно съдържание за сериала.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + = 14