Дилън О’Брайън в първи трейлър на инфлуенсърския „Not Okay“

Дебютира по Hulu na 29.07.2022g.

Зоуи Дойч („Невероятният Спайдър-мен“) ще се преъвърне в абсолютно ужасен човек. Тя иска да бъде известна на всяка цена. В крайна сметка ще го постигне, но ще си даде сметка, колко лоша идея е било това.

Стийминг платформата показа първия трейлър на „Not Okay“, в който участва и Дилън О’ Брайън („Лабиринтът: Невъзможно бягство“ и двете продължения).

Зоуи е в ролята на Дани Сандър, писателка без цел, която няма дори приятели. Няма и перспектива за романтични отношения. Няма и последователи в социалните мрежи. В профила си в Instagram, тя създава измислено пътешествие до Париж, в опит да привлече нови последователи. Тогава обаче ужасяващ инцидент покосява града и на Дани и се налага да попадне в лъжа, по-голяма и от най-смелите и очаквания.

Тя се „завръща“, като герой. Завързва контакт с оцеляла от училищна стрелба и достига до мъжът на мечтите и- Колин (О’Брайън). Тя е инфлуенсър, тя е адвокат, тя вече е онази, която винаги е искала да бъде. Има живота и аудиторията, която винаги е мечтала да има. Скоро фасадата ще се пречупи и ще и се наложи по трудния начин да научи, че Internet обича падението на известните.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

97 − 93 =