Премиера в България: 27.04.2018г.
Световна премиера: 20.04.2018г.
Жанр: Комедия
Продължителност: 109 минути
Формат: 2D
Сценарист: Аби Кон, Марк Силвърщайн
Режисьор: Аби Кон, Марк Силвърщайн
В ролите: Ейми Шумър, Мишел Уилямс, Емили Ратайковски, Том Хупър
Разпространител: bTV Studios / Voltage Pictures

Една обикновена жена, постоянно бореща се с натрапчиво чувство на неувереност, се събужда след падане с убеждението, че е най-красивата и талантлива дама на света. Това ѝ вдъхва кураж в живота, но какво ще се случи, когато един ден осъзнае, че външността ѝ никога не се е промянала?

Рене Бенет (Ейми Шумър) знае какво е да не изглеждаш перфектно в Ню Йорк – градът на генетично и финансово благословените. Един ден, след като пада от велосипед и удря главата си, тя забелязва рязка промяна в себе си – краката ѝ са се сдобили с тен, косата ѝ вече е копринена, брадичката ѝ е секси очертана. Накратко – станала е СТРАХОТНА. Единственият проблем е, че за всички останали тя си е същата…
Все пак, новата представа, която Рене има за себе си, ѝ помага да спечели уважението на невероятно красивата си шефка, да си хване гадже и да започне да получава покани за изискани партита. Магията обаче няма да трае вечно и Рене ще трябва да разбере по един или друг начин, че истинската красота не се крие само във външността.

Диагноза: Секси

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 74