През изминалата година Рей Фишър (Киборга от „Лигата на справедливостта“) използваше социалните медии за да говори против режисьора на допълнителните снимки Джос Уедън и изпълнителните продуценти на Warner Bros. Наскоро той даде интервю за The Hollywood Reporter, в което разказа и за враждебното отношение на Уедън към Рей- Гал Гадот.

През Декември 2020г. актрисата сама сподели, че работата и с Уедън „не е била най-добрата“. Сега според новото интервю в The Hollywood Reporter, Гал е имала много несъгласия с ревизираната версия на „Лигата на справедливостта“.

Най-големия сблъсък е дошъл, когато Уедън е накарал Гадот да запише реплики, с които тя не е била съгласна. Тогава Уедън я заплашил, че ще навреди на кариерата и, пренебрегвайки Пати Дженингс. Фишър не е дискутирал случая повече, но според вътрешен човек на продукцията, след един подобрен сблъсък Джос се е похвалил, че си го е изкарал на Гал и и е заявил, че той е сценариста и тя ще мълчи и казва репликите, които той и даде. Припомнил и е, че той може да я направи да изглежда изключително глупаво във филма.

Според друг източник, Гадот се е притеснявала заради изключително агресивната си героиня. Далеч повече от тази в „Жената чудо“. Искала е прехода между филмите да бъде плавен.

Гадот и Дженингс са се борили с Уедън. Стигнало се е до среща с изпълнителния директор на Warner Bros. Enterntainment (по онова време), Кевин Цуджихара. В свое изявление Гадот споделя, че е имала своите проблеми с Уедън и че Warner Bros. са се справили с тях по най-добрия начин.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 17