Marvel Studios официално се разделят с актьора Джонатан Майорс, който изпълняваше ролята на Канг до момента. Причината е окончателното му осъждане! Актьорът очаква да влезе в сила присъда за тормоз и безразсъдно поведение от трета степен, които е причинил на бившата си партнорка Грейс Джабари. Присъдата ще стане ясна на 06.02.2024г. Очаква го до 1 година затвор.

Към този момент не е ясно дали от студиото ще изберат нов актьор за ролята или просто ще се разделят с героя. Предварителните нагласи сочат към второто и че новия голям злодей във вселената им се очаква да бъде Doctor Doom. Очакваше се Джонатан Майорс да повтори ролята си за „Отмъстителите: Династията на Канг“ и „Отмъстителите: Тайни войни“. Работата по филмите продължава под някаква форма.

През 2023г. Майорс изигра ролята на Канг в „Ант-мен и Осата: Квантомания“ и „Локи“ сезон 2. И двата проекта бяха заснети преди ареста на актьора.

За проблемите със закона на Джонатан Майорс през тази година CINEBOOM вече писа на два пъти тук и тук.

Решението на Марвел идва след като поредица от компании и брандове се разделиха с актьора. Изоставиха го мениджъра му, PR Компанията му, бе изхвърлен от два предстоящи филма „The Man in my Basemend“ и биографичен филм за Отис Рединг, спрях кампаниите му за тексаските рейджъри и американската армия. Филмът му „Magazine Dreams“ трябваше да излезе на 08.12.2023г. , но Disney отложиха премиерата с неопределено време.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 38 = 48