Преди малко повече от седмица се състоя премиерата на драмата „Magazine Dreams“. Прожекцията бе в Eccles Theater в Park City и след края на филма, залата се изправи на крака и избухна в овации.

Джонатан Майорс (Канг в „Локи“, „Страната на Лъвкрафт“, предстоящия „Крийд 3“) е в ролята на симпатичен, но проблемен, културист.

Сценарист и режисьор е Илайджа Бинъм („Hot Summer Nights“ 2017г.). Килиън Мадокс e натъпкан със стероиди и асоциален самотник, който не успява да пробие в мечтаната му работа. Още по-трудно му е в личните отношения и връзки. Живее болния си дядо и съквартирант, който изглежда е готов за повече от просто приятелство. Под формата на „изкупление“ той предлага  проститутка, която успява да погледне отвъд страданията му.

Има много хомоеротизъм във вманиачаването на Килиън към неговото тяло и това на другите културисти. Често Майорс се появява на екран гол или само по тънки слипове.

Филмът носи усещането на „Жокера“ и „Шофьор на такси“. По време на прожекцията имаше хора, които напуснаха. Имаше и такива, които гледаха в страни при по-напрегнатите моменти.

Идеята е хрумнала на режисьора в период, в който той самият се е опитвал да се върне в залата и да възстанови формата си. Там е забелязал културист, на който е базирал неговия Килиън.

Що за странен начин на живот е това. Да всяваш страх и същевременно да си игнориран от всички. – споделя Бинъм

Изпълнителни продуценти от Sony Pictures Classics, Neon и Roadside Attractiions, потенциално купувачи на правата за разпространение, бяха на прожекцията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =