Джина Карано ще говори открито за изгонването и от „Мандалореца“ за първи път. Интервюто и ще бъде с Бен Шапиро в „The Daily Wire“. Излъчването е насрочено за утре, 21.02.2021г.

В него Джина разказва:

Видях и преминах през ужасно много. Имам предвид притискането и малтретирането. Виждала съм го и преди. Не съм единствената, притискана от тази компания. Знам го! Мога да споделя история, която ще обърне нещата в медиите, но няма как. Това ще предаде мой приятел. Всички ги е страх да не загубят работата си.

Преди няколко седмици Lucasfilm помолиха един артист, който работи за тях, да изтрие моя герой и да постави друг на негово място. Той обяви това в twitter. Изтри моя герой и постави друг на негово място. Всички фенове на Кара Дюн избесняха. Защо не добави новия герой? Защо премахна стария? Има ли нещо гнило? Джина ли ще уволняват?

Разбрах, че съм уволнена от интернет. Без да искат обаче ми изпратиха мейл, който сочеше на къде вървят нещата. Очаквах го. Знаех, че ме следят. Знам и, че хора са се борили за мен, но не са успели да ме опазят.

Наблюдаваха ме и прилагаха двойни стандарти. Хора от продукцията можеха да говорят каквото си поискат. За разлика от мен. И аз имах проблем с това. Имах проблем, защото не се вписвах в желанията им.

Подготвях се да ме освободят във всеки един момент. Виждала съм да се случва с ужасно много хора.  Виждала съм лицата им. Виждала съм притискането. Когато това започна, те ме белязаха и бе просто въпрос на време. Мислех си, как идват и за мен. Повтарях си, че може и да потъна, но ще остана вярна на себе си.

Източник: Deadline

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 + = 95