„Живите мъртви“ приключват с актуалниа сезон 11. Този понеделник, 11.10.2021г. от 23:00 часа по телевизия ФОКС България ще гледаме финала на първата третина от сезона. „Живите мъртви“ имаше изключителна продължителност и е сред най-популярните поредици в цялата телевизионна история. Джефри Дийн Морган се присъедини през сезон 6 в ролята на незабравимия злодей Нийгън. Той е изключително доволен от преживяването до момента, но смята, че за Нийгън предстои още.

В свое интервюпред TVLine, Дийн Морган отговори на въпрос за евентуален spin-off сериал за героя му.

Заедно с хората от телевизията обсъдихме разни неща. Ще видим. Нийгън все пак може да се окаже 2 метра под земята след финала на сезона. Spin-off може да е проблем, освен ако не е предистория.

Актьорът все пак смята, че има доста неразказани истории с героя му. Според него, след финала на сезона ще останат още такива.

Знам как работи сезонът до момента. Оставяме пукнатини и прозорци тук-там и това дава възможност, за още история за Нийгън. Обожавам го. Има много възможности да се потопя още по-дълбоко в този човек. Той се превърна в изключително интересен през изминалите няколко години. Определено няма да възразя да го задържим жив още малко и да научим още за него. Ще съм честен с вас, ако ще правим още, бих искал да е история напред във времето.Не искам да се връщаме в миналото му. Обожавам историята му в епизода „Here’s Negan“, но вече показахме много. Можем да направим кратък сериал за създаването на Спасителите, но по-скоро ми сеще историята дапродължи напред.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 31 = 40