Нийгън е жив! След собствената му история в „Here’s Negan“, приключи и удължения сезон 10 на „Живите мъртви“. Тук бяха заложени и основите на предстоящия конфликт между него и Маги във финалния сезон за поредицата. Нигън е „прокуден“ от Керъл, на фона на покачващото се напрежение в Александрия. Вдовицата на Глен и синът му Хършил сега живеят там. Паралелно с това изплуват спомени с покойната му съпруга Люсил, които помагат на Нийгън да определи пътя, по който ще поеме. На финала той се завърна в Александрия въпреки предупреждението на Керъл:

Ако останеш, тя ще те убие!

Довеждането на Хършил в Александрия е важно. Маги и синът и не успяха да намерят безопасно място. Въпреки предизвикателството тя и Нийгън да се изправят лице в лице отново, няма по-важно нещо за от безопасността на сина и. Бих искала хората сами да си вадят заключения, какво си мисли героинята ми, когато се изправя срещу този мъж. Има дълъг път пред тях. Има много неща, които предстои да се случат. И да- Нийгън е в беда! – сподели Коън във видео зад кулисите

Джефри Дийн Морган се завръща, като основен герой в удължения сезон 11. Големият финал ще бъде през 2022г., въпреки че първите 8 епизода започват да се излъчват още от Август 2021г.

Тъкмьо приключитхме със снимките на епизод 3, а вече сме тук 2 месеца. Караме нещата полека (снимките започнаха през Февруари). Ще заснемем 24 епизода. Все още не се усеща, като краят. Това е добре. Иначе много дълго време щяхме да си мислим за него. Имаме още цяла година в снимки пред нас. Това с финала е жестоко, но знам че предстои. Не престава да пулсира в далечната част на мислите ми. – сподели Джефри в свое интервю пред Collider

Шестте бонус епизода бяха първите заснети изцяло в пандемията. Кулминацията бе „Here’s Negan“. Последния сезон ще е по-голям по мащаб и според Джефри Дийн Морган, има още много история за разказване.

Първите два епизода заснехме за 28 дни. Обикновено това се случва за 16. Някак всичко изглежда много по-голямо вече. Мисля, че всички са наясно- това е последната ни година. Усещането е приятно. Историята е чудесна. Видял съм само първите 4 сценария, а те са невероятни. Все още няма препратки или усещане в историята, че нещата приключват. Разкриват се много нови хоризонти и съм изключително развълнуван.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 − = 45