Преди броени дни Lionsgate обявиха премиерната дата за „Shotgun Wedding“. Филмът можем да гледаме от 29.06.2022г. Може би вече сте чували за него покрай напускането на Арми Хамър, за което CINEBOOM писа през Януари. На негово място вече е Джош Дюемел. Номинираната за Златен Глобус Дженифър Лопез сподели първите снимки от предстоящата романтична-екшън-комедия. Снимките приключиха официално преди седмица. Първите снимки ни показват тандема Лопез-Дюемел в съответните роли и сватбени одежди. Вижте кадрите в пълния им блясък, тук:

„Shotgun Wedding“ се завърта около Дарси и Том. Те събират заедно изключително мнителните им семейства на най-прекрасната възможна дестинация- сватба! Точно когато отношенията им започват да изстиват. Ако това не е достатъчно, внезапно живота на всички се оказва в опасност, когато всички присъстващи на церемонията са взети за заложници. „Докато смъртта ни раздели“ придобива напълно ново значение за Дарси и Том, които трябва да спасят семействата си, ако не се избият един друг преди това.

В главните роли ще видим Джош Дюемел и Дженифър Лопез, която от своя страна ще видим в още един сватбен филм догодина- „Marry me“ с Оуен Уилсън. В поддържаща роля в „Shotgun Wedding“ ще видим Лени Кравиц.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 7 = 3