В новата част на известната поредица, Мечето Йоги е лекар в болницата на град Джелистоун. Много добър лекар… или поне така си мисли. Затова, приятелите му Бу-Бу и Синди често се грижат той да стои здраво стъпил на земята. В градчето можем да срещнем и кмета, Хъкълбери Хрътката, както и дясната му ръка – раболепният г-н Джинкс. Всеки жител има уникални задачи за изпълнение, но за някои те се оказват малко по-различни от предвидените. Независимо от това, героите научават за ценностите на приятелството и лоялността, докато вървят напред и си прекарват страхотно.

В един от новите епизоди, неконтролируема танцова лудост от 70-те години заразява Джелистоун, а Синди, Йоги и Бу-Бу трябва да обединят сили, за да я спрат. В друг епизод, Йоги и Бу-Бу се измъкват от работа и отиват да се забавляват в стар, изоставен увеселителен парк, където група познати деца ги бъркат с чудовища.

Третият сезон на „Джелистоун!“ започва на 8 април от 18.50 ч. по Cartoon Network. Като ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време, с повторение на следващия ден от 06.50 ч.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 − 64 =