Между Аквамен и Хал Дрого, Джейсън Момоа вече успя да създаде поредица от незабравими роли. Миналата пролет Netflix успяха да го привлекат към класическата история „Little Nemo in Slumberland“. Детайли около предстоящия филм почти не са начлини, но за наше щастие вече имаме своя първи поглед към него. Двете снимки показвам Джейсън в неочакван костюм, в добавка към който той е получил чифт рога на главата си.С тях дойде и потвърждението, че премиерата на филма ще бъде през 2022г.

Комикса, на който е базирана история, проследява съдбата на малко момиче, на име Нема. С помощта на гигантско чудовище, тя пътува до мистична земя, в търсене на баща си. Момоа ще изиграе ролята на съществото. Името му е Флип. Той е висок почти 3 метра и е наполовина човек, наполовина живота. Съществото ще бъде създадено с помощта на компютър, което ще надуе бюджета на филма подобаващо.

Филмографията на Франсис Лорънс включва „Константин“, “ Игрите на глада“ от 2, 3 и 4, както и „Червената лястовица“. Той вече е режисирал Момоа в сериала „See“ на Apple TV PLUS.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1