Ако има турнир за титлата мъжкар, звездите на DC Джейсън Момоа и Дуейн Джонсън щяха да се сбият за наградата. В живота между двамата няма борба. Те са доста близки. Звездата от Аквамен бе провокиран да се появи във вудео за рождения ден на дъщеричката на бъдещия Black Adam. Наскоро Дуейн сподели видео, в което момиченцето му гледа „Аквамен“ и се случва това:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от therock (@therock)

Не след дълго той не издържа и сподели второ видео, в което приятеля му подарява на малкото му момиче най-прекрасния възможен подарък. Джонсън е въодушевен от Момоа и споделя, че Джейсън е източник на доброта. Вижте видеото в плеъра по-долу, в който двете супер звезди споделят уважението си един към друг.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от therock (@therock)

Във видеото Джейсън Момоа пожелава на малката Тия честит трети рожден ден . Той дори хвърля малко обич към Джази, другата дъщеря на Дуейн, за да не се чувства пренебрегната. Момоа използва думата обич свободно, показвайки колко близки вероятно са двете семейства. В отговор, Дуейн отвръща, че и той го обича.

Двамата освен че водят здравословен начин на живот и са напомпали телата си, освен че са водещи герои във вселената на DC, са и бащи на дъщери.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 − = 36