Емилия Кларк („Игра на тронове“) се отправя към кино вселената на Marvel . Тя става част от предстоящия сериал на Disney + „Secret Invasion“. Той ще адаптира историята от комиксите, със същото име, която проследява съдбата на расата Skrull. Нейните представители със своите способности да променят формата си нахлуват на Земята и се представят за едни от най-незабравимите герои от вселената на Marvel. The Skrulls присъстват непрекъснато в кино вселената на студиото от „Капитан Марвел“ през 2019г. до ден днешен.

В новия сериал ще видим отново Ник Фюри (Самюел Джаксън) и Бен Менделсон, в ролята на Талос (представител на The Skrull). Продукцията започва съвсем скоро, а премиерата се очаква през 2022г. Кингсли Бен Адир („One Night in Miami) пое ролята на злодей. В преговори за една от ролите е и носителката на Оскар Оливия Колман.

Детайли за ролята на Емилия Кларк не са известни. Представители на Marvel и самата актриса към този момент отклоняват поканите за коментар на новината.

С добавянето на актрисата „Secrert Invasion“ е на път да се превърне в DISNEY + сериала с най-звезден актьорски ансамбъл до момента.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 73