Звездата от Джеймс Бонд, Даниел Крейг, даде емоционална реч след финала на снимките на „Смъртта може да почака“. Това сбогуване се появявао едва сега от Apple TV в документалния „Да бъдеш Джеймс Бонд“. Във проекта се изследва мнението на Крейг за грешките, които е правил докато е бил в ролята на агент 007. В речта си обаче, той изглежда наистина развълнуван от сбогуването си с героя.

Във видеото се вижда как актьора казва довиждане на вселената на Бонд, докато говори с екипа на „Смъртта може да почака“, в последния ден на продукцията. След пет години в служба на Кралицата, Крейг оставя франчайза представяйки нов 00 агент, жена. Тя е изиграна от Лашана Линч. Бъдещето на поредицата е несигурно, но за Крейг това е последния филм- окончателно. С него той затваря най-важната част в своята кариера.

Ето речта му:

Много от вас работихте с мен в продължение на пет филма. Много неща бяха казани, по отношение на това, което мисля за тези филми. Обичах всяка секунда от тях и особено този, последен филм. Събуждах се всяка сутрин и имах възможността да работя с вас! Това е една от най-големите привилегии в живота ми!

Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд в „Казино Роял“- първия филм с негово участие

В „Смъртта може да почака“ на реж. Кари Фукунага участват още носителя на Оскар Рами Малек, Наоми Харис, Джефри Райт, носителите на Оскар Ралф Файнс и Кристоф Валц.

„Да бъдеш Джеймс Бонд“ излезе по Apple TV на 07.09.2021г. Премиерата на „Смъртта може да почака“ по родните екрани е насрочена за 01.10.2021г. Разпространява Форум Филм България.

Вижте и оригиналното видео с речта на Даниел Крейг.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

96 − 91 =