След като последния ти филм е направил над $1 млрд. в боксофиса, как избираш следващия? След като превърна куклата на Mattel в милярден блокбастър, номинираната за Оскар Грета се захваща със следващата мащабна, интелектуална собственост- „Хрониките на Нарния“. В разговор с Time президентът на Netflix, Тед Сарандос, сподели че тя е изключителен визионер и подходът и към Нарния ще бъде базиран на вярата.

Няма да станем свидетели на начина, по който зрителите са си представяли тези светове. Ще бъде по-голямо и по-смело от всичко.

Гъруиг се превърна в Жена на годината за Time. В свои разговор с медията, тя разкри причината, поради която е избрала да поеме този проект, който тя определя, като еуофорична мечта.

Историите са свързани с фолклора и приказките на Англия. Въпреки това в тях има комбинация от различни традиции. Като дете просто приемаш всичко това в неговата цялост – ти си в Нарния, има фавъни и идва Дядо Коледа. Дори не ти хрумва, колко схематично е всичко. Привлече ме именно този парадокс в световете, който Луис е създал. Този парадокс, който е толкова завладяващ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 8