„Австралийски търсачи на злато“ се завръщат в телевизионния си дом – най-мъжкия ТВ канал от семейството на Viasat World – Viasat Explore – и този сезон ще бъде по-впечатляващ, с повече дързост и повече злато от всякога досега!

Премиерата е част от рубриката „Големите летни разкопки“, в която са обединени маратони също на „Треска за нефрит“, „Треска за тюркоаз“, „Австралийски търсачи на скъпоценни камъни“, „Австралийски търсачи на злато: Спасителен екип“.

В противовес на автралийската жега – всяка събота от 22:00 часа продължаваме с „Леденостуден улов“, с който отиваме на исландските траулери с няколко от 100-те новобранци годишно, опитващи се да започнат една от най-трудните професии в света.

Австралийски търсачи на злато
Премиера от понеделник 7 август в 22:00 ч.

Сезон: 8
Брой епизоди: 20 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Aussie Gold Hunters
Година: 2022

Освен че разходите за гориво, температурите и цената на златото са рекордно високи, този сезон вдига летвата още повече – „Голд девълс“ и уверените им ръководители Мелани Ууд и Пол Маки са си поставили зашеметяващата цел от 2,6 милиона долара… точно така, тези легендарни златотърсачи ще се стремят да добият 1000 унции! Мел и Пол обаче не са единствените със стремеж към нови висоти; залогът се увеличава за всеки от калените, издръжливи екипи в пустошта, които ще се разраснат и ще направят необходимите големи усилия, за да уцелят джакпота. Независимо дали удвояват целта си за добив на злато, като Джаки и Андрю, извършват сделки за милиони долари, като Шейн Калигари, или изграждат абсолютно нов екип, като „Фералс 2.0″, този сезон на „Австралийски търсачи на злато“ ще бъде по-впечатляващ, с повече дързост и повече злато от всякога досега!

Рубрика: Големите летни разкопки
Всяка делнична вечер през август от вторник 1 август в 20:10 ч.

Пригответе се за епично лято на приключения поViasat Explore през август; празнувайте истинските герои в света на миньорите с „Треска за нефрит“, „Треска за тюркоаз“, „Австралийски търсачи на скъпоценни камъни“, „Австралийски търсачи на злато: Спасителен екип“ и „Австралийски търсачи на злато“! Следвайте нашите трудолюбиви миньори, докато преодоляват предизвикателства, откриват скъпоценни камъни и забогатяват! Присъединете се към нас в едномесечно посвещение на отдадените работници, които копаят дълбоко в търсене на необикновени богатства; не пропускайте миньорската надпревара ексклузивно по Viasat Explore това лято!

Леденостуден улов
Продължение от събота 5 август в 22:00 ч.

Брой епизоди: 13 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ бизнес/ природа
Оригинално заглавие: Ice Cold Catch
Година: 2022

Когато наскоро сгоден американски военен контрактор и затруднена британска стюардеса на яхта напускат неблагодарните си професии, за да преследват високоплатена риболовна работа в Исландия, те откриват цяло ново царство на невероятни характери и неочаквани залози; за да успеят, двамата новаци трябва да се докажат в дивия и опасен свят на риболова на атлантическа треска. На исландските траулери отиват до 100 новака годишно, опитващи се да започнат една от най-трудните професии в света; нетърпеливи и запалени, те пристигат от страни по целия свят с мечти за печалба и се надяват да получат желаната позиция на членове на екипажа, като дялът им от улова може да достигне над 6000 долара на седмица.

Рубрика: Клуб Explore – злато
Всеки делничен ден през август

Сърдечно ви каним в Клуб Explore, официалното място за всичко свързано с Viasat Explore; предлагаме ви маратони с цели сезони на всички ваши любими сериали от понеделник до петък през деня, а сега през август – по повод премиерата на осмия сезон на „Австралийски търсачи на злато“ – ще обърнем специално внимание на нашите приятели от Пустошта! Искате да опресните паметта си, пропуснали сте няколко епизода от последния сезон или просто искате да прекарате един ден с най-добрите екипи в света? Това е вашият шанс!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here