Гледай трейлъра за финалния епизод на „Lord of the Rings: The Rings of Power“

Премиерата е този петък, 14.10.2022г. по Amazon Prime Video

По време на Comic Con  в Ню Йорк бе показан трейлъра на финалния епизод за „Lord of the Rings: The Rings of power“. В него ставаме свидетели на онова, което всички очакваме- името на Саурон официално е споменато. Преобладаващата част от видеото е по-скоро кадри на видяното до момента, така монтирани, че да бъдат втъкани между тях кадри от новия епизод, с които да бъде подсказано, какво ни оачква.

Какво ще се случи със Средната Земя след създаването на Мордор? В безопасност ли са нашите герои? Ще оцелеят ли след финала?

Доста лукавия монтаж е примесен с реплики, които вече сме чували и такива, които не сме. От видеото става едно нещо ясно със сигурност. Осмия епизод ще ни разкрие самоличността на Саурон- мрачния лорд, който почти ще унищожи всичко. Чуваме репликата „Аз не съм бог, поне все още не съм!“, която знаем, че беше изречена от Адар. Следват кадри на трите мистериозни фигури, които знаем, че преследват Странника, който дойде в метеора. В унисон, те казват: „Ще бъдеш запомнен с онова, което си всъщност. Защото си лорд Саурон. „

Ще има героични моменти на Арондир и Галадриел и ще станем свидетели на препратка, към оригиналната трилогия- изливането на пръстените. „На ръба сме да създадем нов вид сила“- казва Celebrimbor. Така той напомня на зрителите, че ни предстои създаването на едни много специални пръстени.

Финалният епизод дебютира по Amazon Prime Video този петък, 14.10.2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 2