Малките гласове в главите ни ни познават отвътре и отвън, но всичко се променя. Запознайте с Тревожност!През 2024 отново ще се отправим на незабравимо пътешествие в уникалния вътрешен свят на емоциите с Отвътре навън 2продължение на наградения с „Оскар“ анимационен филм Отвътре навън, който е един от най-големите и най-обичани хитове на Дисни и Пиксар.

Райли вече е тийнейджър и в контролния център в главата ѝ настъпват изменения, за да се направи място на нещо напълно неочаквано: нова емоция! Познатите ни любими герои Радост, Тъга, Бяс Лют, Страх и Отврат, които до този момент са се справяли доста успешно (по всички параграфи) с навигирането на живота на момичето, не са съвсем сигурни как точно да се чувстват и какво да направят, когато в редиците им с гръм и трясък се появява Тревожност. По всичко изглежда, че тя няма да стои със скръстени ръце, а и не е сама…

Режисьор на филма е Келси Ман, която споделя: Тревожност може да е нова в екипа на емоциите, но със сигурност не стои безучастна на заден план. В това определено има логика, като се замислим какво се случва в главите ни.

Първият трейлър на Отвътре навън 2 ни запознава с Тревожност и само загатва за невероятното приключение, което предстои да изживеем в кината догодина. Приключение, което ще ни предложи изключително оригинален поглед към порастването и тревогите на младостта и ще накара да почувстваме целия спектър от емоции така, както само филмите на Пиксар и Дисни могат да го направят.

Режисьор на Отвътре навън 2 е Келси Ман (Party Central), а сценарият е дело на Мег Лефоув (Отвътре навън). Продуцент е Майк Нилсен, а изпълнителен продуцент е Пийт Доктър (Таласъми ООД, Отвътре навън, За душата).

Емоциите избухват с Отвътре навън 2 през юни само в кината на 2D и 3D.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 6