Премиера в България: 18.10.2013г.
Световна премиера: 08.11.2013г.
Жанр:Драма, Фентъзи, Романтика
Продължителност: 123 минути
Формат: 2D
Сценарист: Ричард Къртис
Режисьор: Ричард Къртис
В ролите: Рейчъл Макадамс, Домнал Глийсън, Бил Най, Том Холандър, Маргот Роби, Ванеса Кирби, Лий Никълъс Харис, Том Хъджис, Линдси Дънкан
Разпространител: Форум Филм България / Working Title Films

В нощта след поредния ужасен новогодишен купон, бащата на Тим (Бил Найти) споделя със сина си, че членовете на тяхното семейство имат дарба да пътуват във времето. Те не могат да променят историята, а само събитията в собствения си живот. И така, Тим (Домнал Глийсън) решава да направи своя свят по-хубав … като си намери гадже.

След като открива момичето на мечтите си в лицето на красивата Мери (Рейчъл Макадамс), Тим се впуска в преследване на идеални моменти, които да направят срещите на двамата незабравими. Той използва своите способности, за да организира идеалната първа вечеря, да предотврати неловките моменти при запознанството с родителите й и да направи най-романтичното предложение за брак на света. С течение на времето обаче разбира, че необикновеният му талант не може да го предпази от разочарованията и тревогите на ежедневието. Оказва се, че пътуването във времето крие много опасности, които могат да направят живота му не по-малко сложен от този на останалите хора.

[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“]
[/tab]
[tab title=“Галерия“]


[/tab]
[tab title=“Новини“]
Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]
Скоро [/tab]
[tab title=“Рецензии“]
Скоро [/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here