ТАЗИ ПРОЛЕТ СЕ ЗАВРЪЩАМЕ ПО КОРИДОРИТЕ НА ТАЛАСЪМИ ООД С ПОРЕДИЦАТА „ТАЛАСЪМИ НА РАБОТА“

Там ще открием любими герои и нови таланти и ще разберем как от Плашилища ще трябва да се преквалифицират в Смешилища.

Премиера на първи сезон – 22 април от 18:50 ч.

Тайлър Тъскман току що е завършил Университета за таласъми, специалност Плашане с пълно Плашотличие. Още от дете, когато ужасява целия четвърти клас в Плашилищната пиеса на Начално училище Шокингтън, той мечтае да стане Плашилище, като своя идол Джеймс П. Съливан. И тази мечта е на път да се сбъдне…или не. В деня, когато пристига в Таласъми ООД, за да започне мечтаната работа като Плашилище, той научава, страхът е заменен от смеха. Вече не търсят Плашилища, а Смешилища. Но не всичко е загубено. Тайлър е временно назначен в Таласъми ООД Служба техници /ТОСТ/, където работи с екип от чудати техници и бивша дружка от университета. Промяната разбива мечтата на Тайлър, но той си поставя нова цел – да стане Смешилище. Сериалът разказва историята на Тайлър Тъскман и мечтата му да стане Смешилище, както и премеждията му с ТОСТ – екипът, който поддържа Таласъми ООД.

„ХАМСТЕР & ГРЕТЕЛ“, сезон 1
Премиера
9-годишната Гретел и нейният домашен любимец хамстер „Хамстер“ получават суперсили от извънземни. Тяхната мисия? Да победят широк и разнообразен набор от злодеи, без да разкриват прикритието си!

Излъчване: От 15 април, всеки делничен ден от 17:50 ч.

„ПИЛОТИ НА ДРОНОВЕ“, сезон 2
Премиера
За да спасят Теракуа, отбор „Тики“ се включват в оспорваното състезание „Ротор Пънч“.

Излъчване: От 8 април, всеки делничен ден от 15:20 ч.

ПРОЛЕТНО КИНО ПО DISNEY CHANNEL
Тематична програма
Отдайте се на пролетна почивка с Disney Channel! Настанете се удобно пред телевизора през делничните вечери, за да гледате любимите си филми! Очакват ви „Зомбита“ 1, 2 и 3, както и специалните филми от света на „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“.

Излъчване: От 15 до 19 април, всеки делничен ден от 19:50 ч.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

42 − = 36