Събитието тази година започна с вълнуващи новини за дългоочаквания втори сезон на „Андор“ на Тони Гилрой. Изключително приземения поглед към „Междузвездни войни“ вече е в напреднал стадий на работата по своя втори сезон. Лично Тони Гилрой сподели, кога можем да очакваме премиерата:

Започнахме да снимаме през Ноември 2022г. Вече сме по средата. Ще продължим да снимаме поне до Август 2023г. Движим се по график. След като приключим ни предстои около година в пост продукция. Очаквайте премиерата през Август 2024г.

Целия актьорски ансамбъл на поредицата се появи на сцената. Там бе и дроидът B2EMO, който каза „Здравей Лондон! Много съм доволен, че се срещам с всички ви!“

Там бе и Диего Луна (Андор) и Денис Гоу- имперския бюрократ Дебра Мийро. Тя сподели, че е нова за целия този свят на „Междузвездни войни“, но твърде бързо е била обсебена от него.

С втория сезон ще задълбаем дълбоко в Бунтът. На събитието бе показан и трейлър, който все още не е достъпен онлайн, поради което ще ви спестим детайли. Поне за сега.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =