Стражите от пет животински кралства са оборудвани с невероятни превозни средства. В случай на опасност те се обединяват и образуват гигантски робот на име Алфа-робот. Няма задача, с която този хармоничен отбор не би могъл да се справи. Гледайте приключенията на новите герои от 1 септември по Boomerang

„Кралски щит“ е най-бързият и способен спасителен отряд от герои в Петте кралства. Воден от безстрашния вълк Лука, екипът търси тръпката от задачите си. Стражите черпят силата си от приятелството помежду им. В спешни случаи отрядът сформира гигантски Алфа-робот, който тежи над 50 тона и може да се издига високо във въздуха. Когато нещата станат напечени, екипът казва – „Кралски щит в едно!“ и се притича на помощ на нуждаещите се.

Историята на поредицата започва след множество последователни произшествия, които все повечезастрашават безопасността на Петте кралства. Новата група герои трябва да се научи да работи заедно, за да спаси своите красиви и разнообразни земи. В един от епизодите „Кралски щит“ трябва да евакуира жителите на селото Меча скала преди изригването на огромен вулкан. A в града Анаполис ги очаква друго опасно приключение – призовани са, за да запълнят огромна карстова дупка, но се оказват в беда, когато Либърти, Уилоу и Лука падат в нея. Гледайте, за да видите какво ще се случи с тях.

Премиерата на поредицата „Кралски щит“ ще бъде на 1 септември по Boomerang и ще продължи всеки ден от 19:00 часа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

96 − 92 =