Изглежда новия екшън няма да е такова чудовище, що се отнася до неговото времетраене. Според официалните сайтове за продажба на билети, като AMC и FANDANGO, официалната продължителност на филма с Том Харди, Уди Харелсън и Наоми Харис е ясна. Премиерата е насрочена за 01.10.2021г. и филмът е с продължителност 90 мин.

Това времетраене е по-кратко от обичайното, на което феновете на филми за супергерои са свикнали. „Отмъстителите: Краят“ например бе точно 3 часа. „Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“ е точно 2 часа и 12 мин. Около 2 часа и 30 мин е обичайната продължителност на филми от подобен род. Дори оригиналния „Венъм“ се доближи до 2 часа със своите 1 час и 52 мин. продължителност. Филмът получи забрана PG-13 , точно както оригинала. Това означава, че лица под 13 години могат да го гледат само с наличен родител или настойник в залата с тях.

Кратка продължителност не е задължително да означава кофти качество на самия филм. Филми, като „What we do in the Shadows“ и „Child’s play“ са в сходен жанр с „Венъм 2: Време е за Карнидж“ и се справят прекрасно за своите 90 мин. Означава ли това обаче, че ще има по-малко екранно време за самия Карнидж? Но всъщност нужно ли е много екранно време за да направиш силно впечатление?

Съвсем наскоро филмът премести премиерната си дата с две седмици по-рано от 15.10 на 01.10.2021г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

96 − = 92