Впечатляващ Джейк Джиленхол в първи трейлър за трилъра „The Guilty“

Гледаме по Netflix през следващия месец

Netflix публикуваха първия трейлър на криминалния трилър „The Guilty“. Номинирания за Оскар Джейк Джиленхол е оператор в системата 911.

Историята се развива в продължение на една сутрин в център за 911 оператори. Понижения полицай от управлението на Лос Анджелис, Джо (Джиленхол), получава обаждане от майка, която е отвлечена. Въпреки това, не всичко е такова, каквото изглежда.

Трейлъра не издава много, той просто е напрегнат и клаустрофобичен, показвайки ни Джо на бюрото му. Звъни му жена и казва, че иска просто да си поговорят. Оказва се, че тя се преструва , че говори с детето си. Похитителя и не знае , че е набрала 911. Докато сама не се изпуска и връзката прекъсва. Джо поема нещата в свои ръце, но истината се оказва далеч по-сложна.

Режисьор е Антоан Фукуа, за чиито предишен филм „Тренировъчен ден“ Дензъл Уошингтън получи Оскар. В поддържащи роли ще видим още Итън Хоук, Пол Дейно и Питър Сарсгард. Джиленхол е и продуцент на филма, който сам по себе си е римейк на датски трилър от 2018г. със същото заглавие.

Премиерата по Netflix е насрочена за 01.10.2021г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

87 + = 89