Впечатляващи трейлър, снимки и плакат за „Андор“

Новият сериал по Междузвездни войни избяга от "Домът на дракона" и "Lord of the Rings: The Rings of power"

Disney + превключиха маркетинговата кампания на най-новия им сериал по Междузвездни войни на най-високата скорост. Официален плакат, нови снимки и чисто нов трейлър заляха интернет пространството през изминалите дни. Заедно с това стана ясно и друго- поредицата напуска месец август и вече е с нова премиерна дата 21.09.2022г. Дали „Домът на дракона“ на HBO  и „Lord of the Rings: The Rings of Power“ на Amazon Prime са причината? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ СА!

В главната роля гледаме отново Диего Луна, който изигра ролята на Касиан Андор в „Rogue One: История от Междузвездни войни“ от 2016г. В поддържащи роли гледаме Женевиев О’Райли, Стелан Скарсгард, Форест Уитакър, който повтаря ролята си на Соу Герера от „Rogue One“. Диего Луна е изпълнителен продуцент, а съсценариста на „Rogue One“, Тони Гилрой, е написал историята за пет от епизодите тук, включително премиерния. На 21.09 ще гледаме едновременно три епизода.

Диего Луна сподели, че „Андор“ ще има повече практически ефекти, от която и да било блокбастър продукция.

Обичам целия свят. Внезапно се оказвам хлапе на снимачната площадка. Всичко е реално, всичко е там. Не работим със зелени екрани. Нещата се построяват. Всичко работи. Всичко вдига шум.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 6 = 1