Преди известно време Вин Дизел сподели, че ангели идват в митологията за „Бързи и яростни 10“. Един от тях е под формата на звездата от „Капитан Марвел“, – Бри Ларсън. Дизел сподели, че актрисата става част от звездния актьорски ансамбъл на новия филм. Премиерата е насрочена за 19.05.2023г.

Да, да,да… виждате ли ангелът над рамото ми, който ме кара да се смея така гръмко? Бихте си казали „Това е Капитан Марвел“. Определено има обич и смях в тази снимка. Това, което не виждате е героят, който ще ви представим в „Бързи и яростни 10“. Нямата си идея, колко невероятна и буквално неподвластна на времето, ще бъде тя в нашата митология. Отвъд красотата и интелекта и Оскар-а и… тя притежава една дълбока душевност,която ще внесе такъв нюанс, какъвто не сте и очаквали. Добре дошла в семейството, Бри.

Вижте новината в оригинал от личния му профил, тук:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Режисьор отново ще бъде Джъстин Лин. Крис Морган отново ще напише сценария за предпоследния филм. Вин Дизел, Тайрийс Гибсън, Мишел Родригез, Джордана Брустър, Лудакрис, Натали Еманюел, Чарлийз Терон и Сунг Канг ще повторят ролите си. Към тях се присъединява Джейсън Момоа в ролята на злодей.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =