Двамата мъжкари имаха своите различия. Те просто не се разбираха. Това доведе до решението на Скалата публично да заяви, че няма да се завърне в основната поредица „Бързи и яростни“. Сега Дизел отправи публична молба към Джонсън, за да го накара да преосмисли и да се върне към предпоследния филм от блокбастър поредицата.

Малко мое братче Дуейн… времето дойде. Светат чака „Бързи и яростни 10“, както знаеш, децата ми се обръщат към теб с „чичо Дуейн“ у дома. Не минава нито един празник без взаимно да си изпратите най-добри пожелания. Времето обаче дойде. Посланието чака. Преди години ти казах, че ще изпълня обещанието си към Пабло. Заклех му се, че ще постигнем най-добрия манифест с финала на поредицата, което е „Бързи и яростно 10“. Казах го, с цялата си обич… но ти трябва да се появиш. Не оставяй поредицата, защото имаш да изиграеш много важна роля. Хобс не може да бъде изигран от друг герой. Надявам се въпреки всичко и да изпълниш съдбата си!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Режисьор ще бъде отново Джъстин Лин. Крис Морган ще бъде отново сценарист.

Поредицата стартира през 2001г. с „Бързи и яростни“, който бе последван от множество продължения, spin-off филми, видео игри и мърч. Кино поредицата до момента е натрупала в световния боксофис над $6 млрд.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 86