Вин Дизел и летящата кола в първи откъс от „Бързи и яростни 9“

Да превърнеш колата си в Спайдър-мен!

Международната публика в лицето на азиатската част от света, вече се радва а зрелището „Бързи и яростни 9„. В САЩ и в България премиерите са през втората половина на юни, но Universal Pictures бяха достатъчно добри да пуснат откъс от филма, с продължение от над 1 мин. за да сме ентусиазирана и през оставащата седмица чакане. Мишел Родригез, Вин Дизел и една зрелищна каскада, която видяхме и в откъсите от трейлъри до сега.

Дом и Лети бягат от хеликоптери с картечници. Трябва да се измъкнат СПЕШНО , през изключително нестабилен терен с много неравности през мост, който вече не съществува. Естествено, че натискаш газта до краен предел и се надяваш въжето от разнебитения мост да се закачи за предната част на колата ти, а ти да се залюлееш над пропастта и да се приземиш жив от другата страна.

Естествено, че героите ще оживеят. Каскада, която би разкъсала на парчета всеки нормален човек, е ежедневие за Дом и Лети. Тоталното разбиване на кола, прозорци, покрив, врати, просто не ги докосва. В този момент те са супергерои, а режисьорът ги третира точно като такива.

Гледаме премиерно от 18.06.2021г. само в кината! Разпространява Forum Film Bulgaria.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 − = 84